Home

VESTI

INmusic: Vidimo se 2013. godine!

No Comments Izveštaji

INmusic: Vidimo se 2013. godine!Završio je sedmi po redu INmusic festival. Pod izuzetno visokim temperaturama ove je godine na festivalu nastupilo pedesetak izvođača pred oko 50000 posetilaca u ukupno tri dana održavanja festivala.

   

Osim glavnog muziškog dela programa, koji je ponovo zabeležio nastupe koji će se upisati u muzišku istoriju ovoga grada, poput onaj New Ordera ili izvrsnog Franza Ferdinanda, isto kao što su proteklih godina to učinili nastupi Cavea, Kraftwerka, Stoogesa, Mobya i mnogobrojnih drugih koji su posetili Zagreb zahvaljujući INmusicu, predstavljeni su originalni popratnih muzički i negmuzički dodatni sadržaji festivala.
   

Posetioci su zaposeli baš sve dodatne sadržaje festivala, od pozornice Tko pjeva zlo ne misli, Night Stagea, Balkan partya pa sve do Silent Partya, ljudskog jukeboxa i Nargila Chill Out bara, i to do ranih jutarnjih sati.

 

INmusic festival predstavio je i posebno vizualno uređenje festivala putem festivalskih zastava, umetničkih instalacija na javnoj rasveti i uređenjem drveća.

Ovogodišnji INmusic festival pokazao je da je puno više od muzičkog festivala i koncerata, INmusic festival je događaj koji pruža jedinstven doživljaj i iskustvo, a u tom duhu organizacija će nastaviti te će se tako i sledeće, 2013. godine na festivalu predstaviti originalni i zanimljivi sadržaji.

Sedmo izdanje INmusic festivala obeležila su i velika međunarodna priznanja: CNN-ovo uvrstavanje INmusic festivala među 50 najboljih festivala na svetu i Googleov odabir INmusic festivala među najvažnija svetska muzička događanja putem live prenosa INmusic festivala na You tubeu u celom svetu.

 

 

 INmusic: Vidimo se 2013. godine!

INmusic: Vidimo se 2013. godine!

 

 

U iznimno teškim recesijskim okolnostima INmusic festival potvrdio je svoju poziciju najvećeg i najvažnijeg hrvatskog muzičkog festivala, podigao je festivalske standarde u regiji na znatno viši nivo, ostvario je iznimna međunarodna priznanja i time postao jednim od ključnih kulturnih i turističkih događanja u Hrvatskoj i Zagrebu.

Ovim putem organizacija želi da se zahvali svim posetiocima, partnerima, sponzorima i medijima koji su dali svoju podršku INmusic festivalu!

Vidimo se ponovo 2013. godine!