Home

VESTI

Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”

No Comments Izveštaji

Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”Beogradski bar “Brankow” imao je čast da, po prvi put u Srbiji, ugosti jednu od najpoznatijih i najglamuroznijih svetskih disko žurki “Hed Kandi”. Jedan od glavnih di džejeva ovog seksi brenda Endi Norman, atraktivna sceonografija i plesačice priuštili su Beogradu pravi seksi spektakl.

   

Pravilo ovih ekskluzivnih žurki koje se održavaju na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Las Vegasa do Ibize, je da svi gosti imaju na sebi neki beli odevni predmet, pa je u skladu s tim i “Brankow” bio u ovim nijansama.
  

Lepe i zgodne igračice su dobro podgrejale atmosferu u publici, u kojoj se, kako i priliči ovako otmenim partijima pio čuveni šampanjac “Moët & Chandon”, poznat širom sveta i kao „ Najomiljenije svetsko penušavo vino“.  Ovaj modni, muzičk i parti brend, čije zaštitno lice je nedavno postao možda i najbolji svetski teniser svih vremena Rože Federer, proizvodi i slavni Don Perinjon.

 

 

 Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”

Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”

 

 

Na partiju su sa plafona visile velike srebrne disko kugle, a u više navrata su puštani i beli baloni i konfete koji su zaista napravili senzacionalan vizuelni doživljaj za publiku. Ipak, pravi provod je počeo tek kad za pult izašao Andi Norman, zaštitno lice i jedan od vodećih di džejeva “Hed Kandija”. Njegove disko melodije je uživo sve vreme pratio saksofonista Bendžamin, kako i nalaže koncept ovih žurki. Dobar provod potrajao je sve do jutra, a važno je da se već sada zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji.

 

 

 

Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”

Glamurozni “Hed Kandi” seksi spektakl u “Brankowu”

 

 

Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u “Brankowu“ ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i proleće. Jedina razlika je što će žurke koje se održavaju preko toplijeg dela godine kao glavnu boju imati crvenu. “Hed Kandi” je ovom žurkom dokazao klasu i svakako opravdao visoka očekivanja, pa nam jedino ostaje da se čekamo proleće i još jedan veliki spektakl.