Home

VESTI

Francuski bend “Air” nastupio u Areni

No Comments Izveštaji

Francuski bend "Air" nastupio u AreniFrancuski elektro sastav „Air“ nastupio je sinoć prvi put kod nas u „Beogradskoj areni“ u okviru 11. „Gitar art festivala“. Svetski poznati dvojac promovisao je svoj peti studijski album „Love 2“.

Kao predgrupe kultnom francuskom bendu nastupili su „Svi na pod“ i holandska zvezda Jana Šra koja je pozdravila publiku na srpskom „Dobro veče Beograde“. Za vreme njihovih nastupa posetioci su još uvek pristizali u „Arenu“ zbog vremenskih neprilika, a oni koji su već bili u dvorani na nogama su ispratili nastup ova dva benda.

 

„Air“, koji čine dvojac Nikola Goden i Žan Benoa Dankel, a koji su svetsku slavu stekli debi albumom „Moon safari“ ’98. godine, na scenu su izašli nešto posle 22 sata. Već zagrejana publika pozdravila ih je aplauzima, a klavijaturista je izjavio „Jako nam je drago da vam puštamo večeras“.

Clubbing.rs je prisustvovao eventu, uživao u savršenom performansu. Fotografije je su tu za vas čisto da vidite kako je bilo, ali video…  Video je za uživanje! Udahnite i krećemo…

 

Francuski bend "Air" nastupio u Areni
Francuski bend "Air" nastupio u Areni

 

Spektakularna bina i fantastično osvetljenje doprineli su uzbudljivijem doživljaju njihove muzike. Prisutni su se lagano njihali uz svaku pesmu i uživali, a slavne muzičare nagradili nekoliko puta ovacijama. 

 

 

 

 

Izvor:

Blic