Home

VESTI

Fatboy Slim nastupio pred 5.000 ljudi

No Comments Izveštaji

Fatboy Slim nastupio pred 5.000 ljudiUmagination Beck's prvi put u Hrvatskoj predstavili su Fatboy Slima.
 
Njegov nastup u sklopu programa Beck'sperience oduševio je oko 5000 ljubitelja elektronske muzike. Interes za veliki party na otvorenom bio je toliki da su sve karte bile rasprodate već nedelju dana unapred, a obožavatelji su doputovali iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz regije, uključujući Sloveniju, BiH, Srbiju, Austriju i Italiju.

Na stadionu Stella Maris odsvirao je dvosatni set koji je uključio i neke od njegovih najvećih hitova, poput Right Here, Right Now, Rockafeller Skank i Weapon of Choice. Publika je uživala i u vrhunskim scenskim efektima koji su uključili i laser show i video projekcije. 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=pjA6GLkzwK4|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Fatboy Slim Umag Praise You
 

Josip Bašić , direktor agencije MPG, koja je organizovala premijerni nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj, komentarisao je: „Uspjeh ovog gostovanja pokazao je da smo pogodili kada smo odabrali Umag kao lokaciju na kojoj će se Fatboy Slim prvi puta predstaviti domaćoj publici. Od infrastrukture do bogate turističke ponude i smještajnih kapaciteta, Umag nudi sve elemente za uspješnu organizaciju gostovanja vodećih svjetskih glazbenika.  Fatboy Slim je ispunio sva naša očekivanja i pokazao zašto je stekao titulu kralja elektronskog beata. Njegov nastup je i odlična najava za buduće projekte Umaginationa, koji će donijeti nova gostovanja velikih svjetskih zvijezda."

 

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=MRA5yClW1l8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

fatboy [email protected] 2010

„Ovo je moj prvi nastup pred hrvatskom publikom i tome se jako veselim, tim više što nastupam uz more, u Umagu, pa se osećam kao kod kuće. Na nastupe više ne nosim ploče jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizuelnih efekata pa muzika i video, ali i svetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze pravo iz kompjutera. Radim pravi audio-vizuelni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimki, a što ću vrteti večeras zavisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uviek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi, “ najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

Idući nastup elektronske muzike je 5. avgusta kada stiže Kiril Džajkovski.

 

 

 

 

Izvor:

Klubskascena.com