Home

VESTI

FatBoy Slim nastupio pred 20.000 fanova na plaži Zrće

No Comments Izveštaji

FatBoy Slim nastupio pred 20.000 fanova na plaži ZrćeKralj elektronskog beata oduševio na prvom hrvatskom BIG BEACH Beck'sperience spektaklu koji će se održavati svake godine prvog vikenda u julu i otvarati party sezonu na Zrću.

Tačno u ponoć 24-časovni spektakl BIG BEACH kulminirao je nastupom FATBOY SLIMA koji je dvosatnim setom rasplesao više od 20 000 ljudi na plaži Zrće.

 

Set je, uz vizuelne efekte na impresivnom videozidu od 80 kvadratnih metara, uključio neke od njegovih najvećih hitova, kao što su Praise You, Rockafeller Skank i Star 69, ali i neka iznenađenja, poput Bohemian Rhapsody od Queena i Eye of the Tiger od Survivora, koje su izazvale euforiju među okupljenima na plaži koja se na jedan dan pretvorila u plesni podijum od 3000 m².

 

 

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Hrvatska

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Hrvatska

 

Verojatno najbolja najava 24- časovnog open air partyja bio je nastup najboljeg svetskog DJa Armina Van Buurena u klubu PAPAYA u petak.

U subotu su posetioci na plažu Zrće počeli pristizati već od jutarnjih sati, a među njima je bilo i mnoštvo stranih turista. BIG BEACH program otvorili su DJi iz regije: od podneva na glavnoj pozornici nastupali su DJ Zrna & DJ Sheko (RNB Confusion, Zagreb), DJ Tibor (DJ talent Show, Banjaluka), DJ Mario (Papaya, Zagreb), DJ Aljosha (Papaya, Sarajevo) i DJ Pookie (Nocturnal Groove UK, Beograd). 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vam je ekskluzivno pripremio ovaj REPORT sa plaže ZRĆE i upravo održanog Big Beach festivala!

Uživajte u fotografija sa koncerta FatBoy Slima! {/xtypo_rounded1}

 

Fatboy Slim stigao je na zadarski aerodrom privatnim avionom rano ujutro na dan nastupa, a odseo je u novootvorenom Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, u kojem je održao i press konferenciju na kojoj je najavio svoj nastup: „Drago mi je da sam ponovo u Hrvatskoj. Moj cilj je uvek napraviti dobar party za publiku i osigurati da se i ona i ja odlično zabavimo.“ Nije imao nikakvih posebnih zahteva  koji obično prate nastupe velikih svetskih zvezda pa je još jednom opravdao nadimak «Normal Norman».

Popodnevni after beach partyji u sva četiri kluba, PAPAYI, AQUARIUSU, EUPHORIJI i KALYPSU, dodatno su podigli atmosferu. Vrhunac večernjeg programa bio je drugi hrvatski nastup FATBOY SLIMA koji je publiku ostavio u euforičnom raspoloženju koje je potrajalo do jutra.

 

 

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Hrvatska

FatBoy Slim, Big Beach festival 2011, Hrvatska

 

BIG BEACH organizovan je po uzoru na svetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Održavaće se svake godine prvog vikenda u julu mesecu, uz podršku sva četiri kluba na plaži Zrće, PAPAYE, AQUARIUSA, EUPHORIJE i KALYPSA, kao i veliku podršku Grada Novalje, koji je organizovao besplatan prevoz od Novalje do plaže za sve posetioce BIG BEACHA.

Cilj projekta je napraviti korak dalje i učiniti Novalju i plažu Zrće, koje imaju status najboljeg domaćeg party odredišta, svetski prepoznatim i priznatim party središtem.