Home

VESTI

Fantastičan nastup Macea Plexa na festivalu “All the Tube”

No Comments Izveštaji

Maceo PlexJedan od najpoznatijih klupskih house i deep house di džejeva današnjice Maceo Plex napravio je juče fantastičnu atmosferu na festivalu "All the Tube" u klubu "Tubu".

Provod u prepunom klubu je trajao do samog jutra, posle čega se žurka nastavila na after partiju u disko baru "Mladost". 

 

Maceo, Amerikanac koji trenutno živi španskom gradu Valensiji, je prvi put došao u Beograd, a kako kaže zaista je pozitivno iznenađen duhom srpskih klabera.

Žurka je bila više nego dobra. Klub je bio skroz popunjen i stvarno sam veoma zadovoljan nastupom i veselom atmosferom u klubu. Nisam imao vremena da obiđem Beograd, ali se nadam da ću stići da ga upoznam malo bolje – rekao je Plex neposredno posle nastupa u “Tubu”.

 

 

{xtypo_rounded1}Pogledajte kakav provod je bio juče u klubu Tube.

Fotografije vas čekaju Galeriji slika. Uživajte!{/xtypo_rounded1}

Plex je nastupio zajedno sa Dejanom Milićevićem i devojkom iz Berlina Tini, koja je juče promovisala svoj novi tech-house album “Tessa”. Posle žurke u “Tubu” Plex i Tini su malo odmorili od gramofona, ali su zabavu nastavili na after partiju u disko baru “Mladost”.

Festival se večeras zatvara nastupom haus di džeja iz Engleske Richarda Dinsdale-a, uz koga će svoje umeće za gramofonima pokazati i domaća ekipa Manjane, Kobe i Wise D. Ulaz je 300 dinara.

 

 

 Delić atmosfere iz kluba "Tube"

Delić atmosfere iz kluba "Tube"