Home

VESTI

DJ dvojac Silicone Soul oduševio Apatince

No Comments Izveštaji

DJ dvojac Silicone Soul oduševio ApatinceOsmi po redu, letnji festival “Cyclone on the beach”  koji je sinoć održan u Apatinu, uz podršku Beck’sperience-a, ugostio je poznati britanski DJ dvojac Silicone Soul (Craig Morrison i Graeme Reedie) na oduševljenje mnogobrojne domaće publike ali i posetilaca iz Hrvatske, Mađarske i regiona.
  

Turneju po Srbiji ovaj DJ dvojac započeo je u Apatinu, sjajnim nastupom na peščanoj plaži na Dunavu, gde su predstavili svoju najsvežiju produkciju ali i hitove poput: Right On 4, Tha Darkness, Nosferatu, The Answer, Seven Day Weekend i dr.
  

Na sceni pod vedrim nebom su im se pridružili Sevdah Baby, Vladimir Aćić, Fakir i Ivan Pešuta, a više hiljada fanova je uživalo u kvalitetnoj muzici i vrhunskoj zabavi.

 

Veče odlične elektronske muzike i sjajne energije trajalo je do ranih jutarnjih časova, a Silicone Soul je još jednom pokazao fanovima zašto je jedan od najtraženijih izvođača koji se godinama nalazio u vrhu britanskih top lista. 

 

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak „beat“ i najbolju zabavu, Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvećih svetskih muzičkih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok su fantastični nastupi Eric-a Prydz-a i DJ-a kojeg je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a potvrdili da je Beck’sperience visoko pozicioniran u sferi clubbing-a. 

 

 

 DJ dvojac Silicone Soul oduševio Apatince

DJ dvojac Silicone Soul oduševio Apatince

 

 

Festival „Cyclone on the beach“ održava se osmi put za redom, a dve godine pod pokroviteljstvom Beck’sperience-a. Jedan je od najznačajnijih letnjih festivala u Srbiji i okolnim zemljama koji odličnim muzičkim programom i vrelom letnjom atmosferom svake godine okupi nekoliko hiljada fanova iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Subotice ali i iz Hrvatske, Mađarske i regiona.