Home

VESTI

Da Funk [Plastic city] @ Niš

No Comments Izveštaji

Da Funk [Plastic city] @ Niš

Poslednjeg dana oktobra meseca 2009, tačnije u subotu 31-og je u Nišu gostovao još jedan član PLASTIC CITY ekipe, tačnije Da Funk, koji je radio u niškom klubu KSI, a kao domaća podrška su radili rezident DJ-evi: Zarez i Funkoholic.

 

Žurka je bila odlično posećena, muzika se kretala u nekom house-progressive-tech-house maniru, a atmosfera je bila prava klupska.

 

Da napomenemo samo da je DA Funk ostavio odličan utisak i oduševio mnogobrojne posetioce. Sudeći po najavama, novembar zaista obećava još bolji i kvalitetniji program, uzgred evo da pomenemo samo neke najave: LATENTA PROJECT, NIKOLA GALA, MARKO MILOSAVLJEVIC…

 

Fotografije sa ovog i jos jednog eventa koji se odrzao isto vece, vas ocekuju u Galeriji slika . Dok i video spremno ocekuje vase kritike. Enjoy people & Respect Adda!

 

 

Takođe iste večeri se u niškom klubu Base nastavio serial techno žurki. 
 

Ove subote su nastupali DJ-evi iz niških organizacija Tektonika [Pedja i Milenko] i Neutronika [Hristijan Stojanowski i Milosh]. Brojni posetioci i poštovaoci tvrdjeg zvuka su i ovog puta klub posetili u zaista velikom broju i uživali u mnml-tech-house-techno muzici i zaista napravili odličnu atmosferu.

 

U novembru nas očkuje i mala promena u muzičkom programu,,tačnije subota će biti rezervisana za nešto laganiju muziku, tačnije progressive house i progressive trance, a petak će biti rezervisan za nešto tvrđi zvuk.

 

Uskoro i detaljnije najave.