Home

VESTI

Brankow plesao uz Sajsi MC

No Comments Izveštaji

Brankow plesao uz Sajsi MCTalentovana i lepa Sajsi MC sinoć je zavela publiku i zapalila atmosferu u klubu Brankow predstavivši svoje nove pesme “Ti si moj” i “Sa devojkom u šoping mol”. Specijalna gošća kluba je oba singla premijerno izvela u pratnji Shvece i DJ B.k.o. sa kojima stvara i nastupa već godinama.

  

Ovaj uigrani trio, koji je sinoć po prvi put nastupio u klubu Brankow, napravio je sjajnu zabavu, pomerajući granice konvencionalnog i kritički analizirajući društvenu situaciju u zemlji sjajnim rimama.
  

Međutim, kao što nam se Sajsi ranije poverila, umetnička zrelost joj je donela rasterećenje po pitanju razumevanja i prihvatanja njenih tekstova od strane drugih ljudi. Sada joj je bitno da se publika dobro provede i da ritam njenih pesama navede ljude na ples. Tako je, bez sumnje, bilo i sinoć u klubu Brankow. Gosti su đuskali, devojke su sijale na sceni, a “Direktan let Beograd – Bruklin” nastavlja se i sledećeg četvrtka, uz jedne od najpoznatijih gradskih DJ-eva Ike-a, prelepu Dadu Selectah i Premu.

 

 

 Brankow plesao uz Sajsi MC

Brankow plesao uz Sajsi MC