Home

VESTI

Bili smo na Max Demand, Kruševac

No Comments Izveštaji

Max Demand [Madjarska] @ Kruševac

Sinoć je u klubu "Club 22" u Kruševcu nastupi Max Demand.Naš kolega je pristustvovao eventu, odlično se proveo i kao i uvek pripremio Vam foto i video izveštaj.

 

Kao i ranije, fotografije sa eventa su odmah postavljene u Galeriju slika , dok ćemo video odmah posle obrade okačiti u Video galeriju. Hvala na razumevanju i uživajte u fotkama 😉

 

Max Demand, je umetničko ime Zsolt Baksa-a izvanrednog DJ-a roÄ‘enog 1984. u Tatau, MaÄ‘arska. Već kao mlad DJ svojim talentom je isplivao i zauzeo svoje mesto za gramofonima. Dok je njegova karijera producenta započela 2000. a do prvih dostignuća je došao u 2005.

 

Prvo izdanje je bilo „Welcome to the Summer”, vrlo izražen easy clubmusic, koji je objavio za Total Wipes Productions. Njegovo drugo izdanje je „Sabine EP” i sadrži 2 pesme: „Sabine” i „Sweeping Car”. Druga pesma je čist letni osećaj.

Uz širok spektar progressive house-a koji u stihiji navire uz setove Max Demand-a, nemoguće je, a ne sa uživanjem, utonuti u sjajnu zabavu i nezaboravan provod.

 

 

Max Demand [Madjarska] @ Kruševac

 

U 2006, reprezentuje se s progressive i techno stvarima, nastalih u saradnji s Iosiss, Adam T i Adam Cro. Njegove stvari dostižu viskoka mesta na mnogim relevantnim plejlistama. Prvo izdanje u 2007. bio je „Max Demand – Bárcsak”, u produkciji Proton Radia, koja je jedna od najvećih internet radio stanica, koja populariše i vrti sve forme elektronske muzike.

 

Mnogi ljudi su ovo i njegova naredna izdanja, koja su postajala jedna od najprodavanijih, okarakterisali kao izdanja godine, i kao pravu i dostojnu repliku radova James Holden-a.

 

 

 

11. APRIL 2009
CLUB 22, KRUŠEVAC

MAX DEMAND
(Tilth Music, Proton Music, Hungary)
www.myspace.com/maxdemand

Support:
DJ Igor Antic (Dynamic Youth) Krusevac
DJ Kang (Dynamic Youth) Krusevac

Warm Up: Dimke

Pena
Laseri
Ozvučenje 20 000 w

 

 

Clubbing.rs