Home

VESTI

Bili smo na… Laurent Wolf & Fragma

No Comments Izveštaji

Laurent Wolf

Po prvi put u našoj zemlji, 4.aprila na brodu Kolos, Beogradska publika imala je priliku da prati Dj set francuskog Dj-a i Producenta Laurent Wolf-a, i live Act sastava Fragma.

 

Clubbing.rs, u saradnji sa ogranizatorima, je podelija 2×2 karte za ovaj event, a naš tim je zabeležio vrhunsku atmosferu. Možete se uveriti u našoj Galeriji slika ili pak Video sekciji . UŽIVAJTE!!!

 

Laurent Wolf (pravo ime Laurent Debuire , 1971. Tuluz), Francuski DJ i Producent.Veoma mlad je poceo svoju DJ karijeru, a vec 1992. pocinje da radi u cuvenom francuskom QUEEN klubu.1995. godine izdaje svoj prvi singl "House Train" da bi tek 2004. izdao svoj prvi album Positive Energy sa koga su pesme "Saxo" i "Calinda" postale veliki hitovi, o cemu govori i prodaja u vise od 250,000 primeraka. 2008. apsolutnu svetsku slavu stice singlom "No Stress" sa albuma "Wash My World",sto je ujedno i njegov poslednji album kojim je dance-u vratio u prioritnu ulogu u Electronskoj muzici.

Vrlo je cenjen i po svojim produkcijskim ostvarenjima na temu velikih hitova, poslednje sto smo mogli da cujemo bili su remixi singlova "I'm Alive" – Celine Dion i "If I where a Boy" – Beyonce. "No Stress" je singl izdat u preko 30 zemalja sirom sveta, a u vecini tih zemalja je hit No.1

 

 

Laurent Wolf & Fragma

 

Sastav Fragma oformljen je 1998 ciji je  najveci hit  singl "Tocas  miracle", bio na 1. mestu Uk top liste i koji je prodat u preko 500,000 kopija. Njihov prvi singl bio je "Toca me" i "I need a miracle".

Nakon toga u redovima ovog sastava od  startnog chetvorochlanog benda,nailaze razne izmene ali nastavljaju sa pravljenjem muzike.Krajem 2007 godine snimljen je remix "Toca me" koji je izdat na kompilaciji "Deadmau5". nakon chega 2008 izlazi i "Tocas maracle 2008".