Home

VESTI

Bili smo na… DJ Dejan Milićević, NiÅ¡

No Comments Izveštaji

DJ Dejan Milicevic @ Nish

DJ Dejan Milićević je nastupio u Niškom klubu KSI u subotu 18. Aprila.

 

Ekipa Clubbing.rs se vrhunski provela na pomenutom partiju, pa smo Vam pripremili fotoizvestaj u nasoj Galeriji slika. Uzivajte! 

 

Počeo je da sa bavi DJ-ingom pocetkom 1995. godine, u malom Beogradskom klubu Omen. Nastupao je zajedno sa tada dobro poznatim Božom Podunavcem, kojeg smatra i svojim guruom.

 

U januaru 1996. godine prvi put je učestvovao u nekom projektu sa sadašnjim partnerom Markom Nastićem, i otprilike u to vreme je i osnovan Teenage techno punks. U to vreme TTP postaje poznat po back2back nastupima ispunjenim tvrdim tehno zvukom i fanki bas linijama.

 

1998. radio stanica B92 (ritam srca) proglasila je TTP najboljim tehno duom u zemlji. Tada i zapocinje TTP mania. Ubrzo nakon toga započinje sa svirkama po zemljama bivse Jugoslavije, svuda gde pronalazi zainteresovanu masu i potvrdu da je jezik tehno muzike univerzalan čak u zemljama podeljenim ratom.

 

 DJ Dejan Milicevic @ Nish
 

Dejan je nastupao na raznim dogadjajima u zemljama kao što su Nemačka, Francuska, Madjarska, ÄŒeska… na već poznatim Mayday, Pepsi-Sziget, Complex, Hyperspace.

Krajem devedestetih veliki znak njegovog uspeha bili su neverovatnih 250 nastupa u jednoj godini, što je dovelo do manje nastupa u Beogradu više po zemlji i inostranstvu. 

 

Njegov muzicki stil je kombinacija tehno haus-a i elektro muzike. A svirao je sa: Marco Carola-om, Umek-om, Valentino Kanzyani-em, Dazz Sound-om, Jay
Denham-om, Colin Faver-om, Billy Nasty-em, Marco Bailey-em, Jel Ford-om….

 

SUBOTA 18. April 2009
CLUB KSI Start @ 23h

DJ DEJAN MILICEVIC
Recon Warriors/Traffica/Beograd
www.myspace.com/djdejanmilicevic

Resident DJ's

PEDJA/Tektonika
www.myspace.com/djpedja

VUKADIN/Tektonika
www.myspace.com/vukadin

MILENKO/Tektonika/Encoder Rec
www.myspace.com/milenko30