Home

VESTI

Bili smo na David Guetta @ Arena

No Comments Izveštaji

Večeras Mr. David GuettaSinoć je pred beogradskom publikom nastupio David Guetta pred nekoliko hiljada ljudi u Beogradskoj Areni, sa specijalnim gostom Kelly Rowland.

 

Prošle godine u septembru, interesovanje za nastup ovog izvodjača bilo je ogromno. Iz tog razloga svi oni koji nisu uspeli da dodju do karte za sebe prošle godine, ove godine u Areni moći će da  dožive nezaboravno iskustvo!

 

Francuski Dj i producent koji se vec godinama u nazad nalazi u samom vrhu svih top lista u svetu. Rodjen 7.novembra 1967,i vec sa  godina prvi put zavrteo svoju prvu ploču na svom kramofonu,a sa 15 po prvi put radio kao Dj na zurci,organizujuci zabavu u svom podrumu.

 

Ovaj nastup nikako nismo mogli da propustimo, a fotografije su već postavljene tako da ih možete videti u Galeriji. Ukoliko ste imali vremena i posetili ovaj event, možda i Vas ima na fotkama!

 

 

 

David Guetta @ Arena

  

 

 

Da promena moze biti dobra stvar jedan od dokaza je i Kelly Rowland jedna od osnivacica Destiny’s Child.Nakon raspada poznatog tria ostvarila odlican uspeh u solo karijeri.Ubraja se u red najprodavanijih solo R’n’B izvodjačica što je potvrdjeno i Gremmy nagradom za najbolju izvodjačicu.
Do kraja 2006 sastav Desteny child je završio svoju oproštajnu turneju .

Kelly Rowland se odlučuje da snimi još jedan solo album,nakon uspeha albuma Simply Deep iz 2002, čiji je hit singl bio Dilemma sa Nelly.

(taj singl je bio 1. na UK i australia Top chart, i dobili su nagradu  Gremmy,za najbolji Rap singl)

Od tada,nizali su se samo uspesi i potvrde da je ona jednako dobra,ako ne i mnogo uspeshnija od samog trija iz kog je izašla!

…a da podsetimo Destiny's Child su bile najprodavaniji girls-band oduvek! Posle albuma Simply Deep, sledi i saradnja sa  Polow Da Don, Sean Garrett, Tank, Scott Storch, Rockwilder, SoulShock i Karlin, and Billy Mann, Eve, Snoop Dogg…

22.juna 2007, izlazi i, drugi po redu njen solistički, album Ms.Kelly u izdanju Columbia Records-a,koji prodat u milion i po primeraka,što je danas,u odnosu na dostupnost muzke na internetu i ulicama, fantastično!

 

 

Naravno izdvojili su se singlovi Daylight, Ghetto, Work….

Danas je singl When Love Takes Over najsvežiji u svakom smislu i po sa radnji sa David Gutta-om, po koraku dalje koji je napravila u muzci koju je stvarala.

Do sadašnje nominacije i nagrade
2003. Nagrada za singl Dilemma za najbolju  Rep pesmu
2003. Nominacija za najbolji duo za pesmu Dillema sa Nely
2003. Nagrada London’s Favorite International Single
2003. Najbolji video za pesmu Dilemma
2003. Najbolji internacionalni R’n’B