Home

VESTI

B-Day Happy People Youth izveštaj

No Comments Izveštaji

 Organizacija Happy People Youth of Belgrade je proslavila 15 rođendan.
U klubu Apartaman 13. februara, baš na petak, 15. rodjendan proslavili su začetnici clubbinga i dobre zabave na ovim prostorima.

Beogradska DJ organizacija Happy People, jedan od prvih profesionalnih domaćih DJ kolektiva na Balkanu.

Specijalni gost i dugogodišnji prijatelj Eddie Evil Richards kum Engleske Tech-House scene, kao i DJ Marko Vuković nastupili su sa predstavnicima Happy People organizacije: DJ Lale, Goran Zmix Kovačević, Mr.Flowers, Carlo MC i Dirty Cover.

 

Na našu sreću, kolege su bile na licu mesta da zabeleže ove fantastične zvuke, ambijent i clubbere. Fotografije su postavljene u Galeriju slik, tako da se možete otisnuti i uživati u pravom clubbingu! 

 

Organizacija "Happy People – United Youth of Belgrade" osnovana je 1994. godine.Umetnički deo organizacije Happy People, kroz dekor i koncept, činili su: Lara Danko, Isidora i Djovani, dok su za muzički deo bili zaduženi: Glumac Srdjan Žika Todorović, Marko Nastić, Petko, Zmix, Raja, Proka i Lale.

 

 

Kratka istorija:

DJ team Happy People gostuje po svim većim gradovima Srbije, kao i u regionu i širi osmeh i dobre vibracije u danima kad nas samo bes i tuga opsedaju sa ekrana.Pored Makedonije, Hrvatske i Bosne, najviše saradnje ostvareno s DJ-evima sa engleske scene i uspešno organizovano gostovanje niza eminentnih imena (Terry Francis, Nathan Colles, Eddie Richards, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Asad Rizvi…).
 
Happy people od osnivanja ima opsesiju fuzije umetničkih pravaca, pa je vremenom realizovala i spajanje DJ-eva s bendovima, muzičarima i MC-jevima.
Raniji projekat "Just Us" nasledio je novi – "Manu"", pod sloganom "Fuzija je čudo i biće nam ludo!".
 
Happy People već osmu godina za redom, učestvuju kao koorganizatori festivala "Ovo je moj grad", čiji su i idejni tvorci.  
 
Aktivni članovi Happy people nevladine organizacije su:
DJ Lale,Goran Zmix Kovačević, Band Manu, DIRTY COVER, Carlo MC i Mr. Flowers

 

Ulaz na ovaj dogadjaj je 500din.