Home

VESTI

Amy “Fijasko” Winehouse, Moby oduševio

No Comments Izveštaji

Amy "Fijasko" Winehouse, Moby oduševioEvropsku turneju pevačica Amy Winehouse počela je skandalom u Beogradu. Publika na Kalemegdanu bukvalno je izviždala Amy, koja tokom sat i 11 minuta koncerta praktično nije ni zapevala.

Dugo očekivani koncert na kojem se okupilo "pola Beograda", uključujući i američku ambasadorku Meri Vorlik, odvijao se u nastojanju Ejmi da ostane na nogama i nešto peva, a stvar su povremeno "izvlačili" momci iz benda koji su sjajno svirali.

 

Ejmi Vajnhaus, poznata kao skandalmajstor i sklona da napusti koncert zato što je "na nečemu", ponovila je takav skandal i u Beogradu.

Na početku, pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u Njujorku, mada je bilo teško razumeti šta govori – a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpevala tek par stihova nekoliko pesama koje su popularne u Srbiji kao i u celom svetu.

 

{xtypo_rounded1}Detalje ovog zaista nesvakidašnjeg eventa možete pogledati u Galeriji slika muzikog magazina Clubbing.rs! Pogledajte!{/xtypo_rounded1}

Posle 15-ak minuta koncerta, na društvenoj mreži "Tviter" počeli su komentari tipa: "Karaoke Ejmi", "Džez koncert u Beogradu", "Da li će policajci iz Starog grada da je odvedu na trežnjenje" i slično.

Ejmi je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpevavši hit kojim je za široke mase počela njena karijera, pesmu "Rehab" (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno. 

 

 

Moby - Autor: Petar Stojanović, Mondo
Moby – Autor: Petar Stojanović, Mondo

 

Posle Ejmi Vajnhaus, na Kalemegdanu je nastupio Mobi, koji je sjajnim nastupom "digao" beogradsku publiku. Mobi je pesmu "Why does my heart" posvetio beogradskoj publici, koja ga je na Kalemegdanu dočekala ovacijama.

Mobi, za kojeg je publika komentarisala da je "u Beogradu ostavio srce", sa svojim bendom je svirao remiks pesme "Rehab" i digao publiku na noge na samom početku nastupa.

 

 

 

Izvor:

Blic