Home

VESTI

100% pravi clubbing

No Comments Izveštaji

DNA Events nam je u 2009. godini pripremio niz muzičkih događaja organizovanih u visokoj produkciji, sa veoma interesantnim stranim gostima. Već na prvom događaju, 21.FEBRUARA.2009. godine u EXPO centru, nas je dočekao veliki broj clubbera propraćen vrhunskim zvukom.

 

Clubbing.rs ekipa je posetila event i zabeležila veliki broj interesantnih fotografija, kao i video zapisao. Jedan deo fotografija je već postavljeno u Galeriju slika, video se priprema za upload, i dok vi uživate u fotografija moćićete da se zasladite i uz prelepe video zapise.

 

Organizacija, muzičari, pozitivna atmosfera je okarakterisava ovaj event. Zaista prelepo clubbing dešavanje i samo nam preostaje dazaželimošto više ovakvih parija.

Uživajte u fotkama  Cool PronaÄ‘ite sebe!

 

 

 

 

ADAM  BAYER zvezda Skandinavske techno scene, koji je muzikom počeo da se bavi jos pocetkom 90-tih godina. Danas je zahvaljujući produkciji i osobenom DJ stilu jedna od največih svetskih atrakcija. Njegov najistaknutiji nastup ove godine bio je na muzičkom festivalu Awakenings 2008.

SLAM fantastični dvojac, koji je skoro proslavio 10 –godisnjicu PRESSURE NIGHT u Glazgovu, a obeležili su je izdanjem techno mix cd-a, za naslovnu stranu decembarskog izdanja časopisa MIXMAG.U januaru SLAM izdaje i drugi singl na njihovom novom lable-u PARAGRAPH.Taj lable ima veliku podršku od vodećih dj-eva kao sto su Richie Hawtin, Adam Beyer, Anja Schneider i mnogi drugi…