Home

VESTI

Žerar Depardje u filmu “Dijamant 13”

No Comments Film

Dijamnt 13 u bioskopima

Akcioni triler ‘’Dijamant 13’’ režisera Žila Bea, sa Žerarom Depardjeom u glavnoj ulozi, započeo je sa prikazivanjem u bioskopu "Tuckwood" i u Dvorani Kulturnog centra.

Film ‘’Dijamant 13‘’ je sniman na području Anversa, Brisela, Ostendea i Luksemburga, a cilj je bio da se izmisli grad koji poseduje miks arhitekture pomenutih gradova. Snimanje se odvijalo uglavnom noću i samim tim daje specifičnu atmosferu radnje van svakog vremena.

Žerar Depardje tumači glavnu ulogu Mata, policajca trinaeste noćne divizije kriminalističke policije. Površan i sam, privučen podzemljem, progonjen sopstvenim fantazijama, Mat je odavno izgubio veru u to da možda negde drugde postoji bolji život… Sve do dana kada se njegova sudbina poljuljala jednim telefonskim pozivom njegovog starog prijatelja Franka (Olivije Maršal), koji mu predlaže jedan plan. ONAJ plan.

 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Zm3uf-zwJ7k|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

Dolaženje do lakog i prljavog novca, je bila jedna usiljeno savršena akcija.Toliko savršena da se Mat uskoro nalazi primoran da joj se priključi, okružen sa četiri žene koje će mu slomiti srce, a mašinerija korumpiranog sistema će ga koštati života njegovog jedinog i najboljeg prijatelja.

Ostale uloge tumače: Olivije Maršal, Azia Arđento, An Koezon.

 

Izvor:

b92.net