Home

VESTI

Wonder Woman dolazi u Srbiju!

No Comments Film

Wonder Woman dolazi u Srbiju!Moć, otmenost i mudrost: nadahnjujuće osobine  koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao Čudesna Žena.

    

Poštovani i i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila kao i  zašto joj je dobrobit čovečanstva toliko važna?
 

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj Ženi,” epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins  (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Pre nego što je postala Čudesna Žena , ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva  Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim  svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz bok muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove,  Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

 

 

 Wonder Woman dolazi u Srbiju!

Wonder Woman dolazi u Srbiju!

 

 

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston .Peti  Dženkins  režirala je film prema scenariju Alana Heinberga, priču su osmislili Zek Snajder , Alan Heinberg i Džejson Fuš prema DC-jevim likovima.

Film u bioskope  dolazi 15. juna u distribuciji Blitz Filma.

Link ka trejleru