Home

VESTI

Vratio se najstrašniji horor svih vremena!

No Comments Film

Vratio se najstrašniji horor svih vremena!Na velika platna širom  Srbije  nam stiže jedan od najiščekivanijih kultnih horora – SLAGALICA STRAVE 8 ,  sudeći prema ogromnom interesovanju srpske  publike, koji su nastavak franšize Slagalica strave čekali čak sedam godina.

   

Osmi film u franšizi već je izdominirao svetskim  blagajnama  otvorivši kao broj 1 ovog vikenda. SLAGALICA STRAVE 8 nam stiže 13 godina nakon premijere prvog filma, koji je izazvao nervozu i oduševljenje kod svakog ko ga je pogledao.

  

Filmovi “Slagalica strave”, koju je Ginisova  knjiga rekorda proglasila najuspešnijom franšizom svih vremena, redefinisali su gledanje horor filmova jedinstvenom kombinacijom straha, enigmatičnosti, izopačenosti i krvoprolića. Izvornu ideju razvili su James Wan i Leigh Whannell u Melburnu, Australiji, počevši s prvim filmom “Slagalica strave” 2004. godine. Do danas je snimljeno sedam filmova koji su zajedno zaradili 874 miliona  dolara u celom svetu i stvorili jednog od najuticajnijih filmskih negativaca svih vremena. Prateći manipulacije smrtno bolesnog Testere, čiji rigorozni pogledi na greh i iskupljenje ga nadahnu da stvara mračne scenarije u kojem se za svoj život moraju boriti oni za koje smatra da nisu svesni svojih grehova i da se moraju iskupiti, filmovi „Slagalica strave“ su oduvek bili napeti hitovi koji teraju na razmišljanje.

 

 

 Vratio se najstrašniji horor svih vremena!

Vratio se najstrašniji horor svih vremena!

 

 

Osmi film u franšizi "Slagalica strave" pod nazivom "Jigsaw" donosi poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tela se počinju pojavljivati po gradu, i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Testera  je mrtav.

 

 

Vratio se najstrašniji horor svih vremena!

Vratio se najstrašniji horor svih vremena!

 

 

Pogledajte kultni hororac SLAGALICA STRAVE 8, u distribuciji Blitza, u svim bioskopima od četvrtka 02.11.

Link ka trejleru