Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “VULVERIN”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "VULVERIN"Hju Džekmen ponovo igra najpoznatijeg "X-Men" junaka, neuništivog Vulverina.

 

Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine, a reditelj je Džejms Mangold (Hod po ivici, Neprilagođena, Identitet), dok su scenario pisali Oskarom nagrađeni Kristofer Mekveri (Dežurni krivci), scenarista Mark Bombak (Totalni opoziv) i Skot Frenk (Suvišni izveštaj).

 

Ova epska avantura vodi Vulverina u savremeni Japan. U nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

 

 

 Sutra premijera filma Vulverin 3D

Sutra premijera filma Vulverin 3D

 

 

"Vulverin 3D" na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći će se od 25. jula.

Dugo očekivani nastavak "X-Men" serijala konačno u domaćim bioskopima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom MCF, vas besplatno vodi na film: "VULVERIN" večeras, 25.07.2013. godine, bioskop Cineplexx, Delta City, 19:40h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VULVERIN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}