Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Veliki Getsbi”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Veliki Getsbi"Uspešna svetska premijera kao i otvaranje Festivala u Kanu, naveli su mnoge poznate da prokomentarišu film.

Autor knjiga po kojima je urađena serija “Igra prestola”, Džordž R.R. Martin na svom blogu, između ostalog, napisao je:

“Stvrstajte me u grupu onih koji vole ovaj film. Mislim da je odličan. Odlična i verna adaptacija romana. Imamo i novog, zrelijeg Leonarda, kakvog ranije nisam gledao, koji je ovde bio sjajan. Na samom kraju, zarobio mi je srce, na način na koji je i roman, svaki put kada sam ga čitao i na način na koji je to učinio prvi film početkom sedamdesetih”.

 

Glumac, Džejms Franko, takođe je dao svoje viđenje filma:

“Postavljajući Getsbija na veliko platno, Baz Lurman se suočio sa važnim pitanjima: “Šta je najpogodnije”? I, kao sa Romeom i Julijom ranije “Kako da već postojeći materijal oživim u novom mediju i prilagodim modernoj publici”? I uspeo je da ostane veran originalnom tekstu i svojoj savremenoj publici. “

Film “Veliki Getsbi” na redovnom repertoaru naših bioskopa nalazi se od 16. maja, a možete ga pogledati u 2D i 3D verziji.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na projekciju filma "Veliki Getsbi" u četvrtak u 19:50h, bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VELIKI GETSBI".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan filma, a pobednike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Film "Veliki Getsbi"

Film "Veliki Getsbi"

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}