Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Savetnik”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Savetnik" Novi film Ridlija Skota za koji je scenario napisao Kormak Makarti je triler o naizgled lakom posliću sa odličnom zaradom, koji je krenuo lošim tokom
 
„Savetnik“,  novi triler reditelja Ridlija Skota, intrigantna priča o poštenom čoveku koji jednog dana ustane i odluči da uradi nešto loše, biće premijerno prikazan sutra u 20h u bioskopu „Cineplexx Delta City“.

 

Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit igraju glavne uloge u ovom ostvarenju zasnovanom na scenariju jednog od najpoznatijih američkih pisaca današnjice, Kormaka Makartija, prema čijim delima su snimljeni filmovi „Nema zemlje za starce“ i „Put“.
 
„Jesi li bio loš?“, kaže Laura (Penelopa Kruz) Savetniku (Majklu Fasbenderu) u filmu. Fasbenderov Savetnik – njegovo pravo ime nije otkriveno u filmu – je advokat koji je u iskušenju da uđe u mutan i opasan svet kako bi došao do brzog novca. Ubrzo shvata da samo jedna pogrešna odluka može imati neverovatne i nepovratne posledice. Iako ga upozoravaju o mogućim opasnostima, Savetnikova arogancija mu ne dozvoljava da prekine.
 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji distributerskom kućom MCF Vas vodi na besplatnu projekciju filma "Savetnik". Dom Sindikata, 22h, Petak 22.11.2013. godine.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FILM SAVETNIK".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

„Ako kreneš ovim putem, doćićeš do moralnih izbora koji će te potpuno iznenaditi. Onih koje uopšte nisi predvideo“, upozorava Savetnika Rajner, koga igra Havijer Bardem, nagrađen Oskarom za ulogu ubice u, takođe Makartijevom, filmu „Nema zemlje za starce“.
 
Savetnik ne zna šta ga je snašlo kada se desi niz neplaniranih događaja, koji vode do tragičnih posledica njega i njegovu verenicu. Ako ima nekog ko je nevin u ovoj priči, to je Laura, žena u koju se Savetnik iskreno zaljubljuje. Prva scena Kruzove i Fasbendera, kojom i počinje film, prikazuje dubinu njihovih osećanja, kroz intimnost koja se retko viđa na ekranu.

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=s3-1MkdUHDI|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Film Savetnik – Trailer

 
„Između njih dvoje postoji spektakularna vrelina, i to vidimo već u početnoj sceni“ kaže Ridli Skot. Makarti dodaje: „Ne znam kada sam poslednji put video na filmu da dvoje ljudi koje volim, vode ljubav. Izgleda da je to deo prošlosti. Pa sam pomislio da mogu to da vratim.“
 
Ovo je prvi Makartijev originalni scenario za film, i iako renomiran pisac, Makarti kaže da je bio veoma uzbuđen zbog celog projekta: „Jednog dana si kod kuće i piješ kafu, i nekoliko meseci kasnije si u Španiji, gde se snimalo većina scena za Savetnika, sa preko 200 članova ekipe i glumaca.“
 
„Savetnik“ će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 21. novembra.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}