Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Matorani 2”

No Comments Film

Matorani 2"Matorani 2", je nastavak čuvene komedije i velikog bioskopskog hita iz 2010. godine. 

Čuvena ekipa, predvođena Adamom Sendlerom, vraća se željna još jedne letnje avanture. Leni vraća svoju porodicu u mali grad gde su on i njegovi prijatelji odrasli. 

Ovoga puta, matorani će od svoje dece učiti lekcije o odrastanju. A to će biti na najčudniji dan, pun iznenađenja, poslednji dan škole!

 

MATORANI 2
Grown Ups 2
Žanr: Komedija
Trajanje: 101 min
Režija: Dennis Dugan 
Scenario: Fred Wolf, Adam Sandler i Tim Herlihy 
Uloge: Adam Sandler, Salma Hayek, Chris Rock, Kevin James, David Spade

 

 

 Matorani 2

Matorani 2

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički internet magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na projekciju filma "Matorani 2", bioskop Tuckwood, Utorak 3.09.2013. godine u 21:05h. Poklanjamo 3×2 ulaznice.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MATORANI 2".

Rok za slanje mailova je 3.09.2013. godine do 12h, a dobitnike ćemo obavestiti putem email-a najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}