Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Keri”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Keri"Odbačena od strane svojih vršnjaka i zlostavljana od strane svoje labilne i duboko religiozne majke (Džulijan Mur), stidljiva devojka, Keri Vajt (Kloi Grej Morec) oslobađa svoje telekinetičke moći.

 

Uz pomoć novootkrivenih moći, ona teroriše mali grad u kome živi.

 

Film je baziran na istoimenom bestseleru Stivena Kinga.

 

 

Keri

Carrie

Žanr: Horor
Trajanje: 100 min
Režija: Kimberly Peirce
Scenario: Roberto Aguirre-Sacasa
Uloge: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na projekciju filma "Keri", 7.11.2013. godine u 20:20h, bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KERI".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=A0VQpXj0jbs|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Keri – trejler

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}