Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Inferno”

No Comments Film

"Inferno" donosi najintrigantniju zagonetku!"Inferno" donosi najintrigantniju zagonetku u bioskope!
   
Nakon filmskih hitova „Da Vinčijev kod“ i „Anđeli i demoni“, dva Oskarovca, reditelj Ron Hauard i glumac Tom Henks po treći put su udružili su snage i snimili „Inferno“, prema istoimenom književnom bestseleru Dena Brauna.
  

Da li će Henks u ulozi profesora simbologije uspeti da izmakne iz kandži moćne organizacije i istovremeno reši misteriju „Inferna“?

 
Nakon što se Robert Langdon (Tom Henks) probudi u bolničkom krevetu u Firenci, pod sedativima i potpuno dezorijentisan, nesvestan trenutka kada je stigao u Firencu, ubrzo dolazi do saznanja da je na meti ubice. Uz pomoć inteligentne i zgodne mlade doktorke Sijene Bruks (Felisiti Džons) i njegovog poznavanja simbolizma, Langdon će pokušati da pobegne, ali i istovremeno da reši najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

 

 

 "Inferno" donosi najintrigantniju zagonetku!

"Inferno" donosi najintrigantniju zagonetku!

 

 

„Recite „Zdravo“ desetom krugu pakla“ – komentariše Guardian dok „Hollywood reporter“ dodaje da će se Inferno sasvim sigurno naći u „raju najgledanijih filmova ove godine“!

Reditelj filma „Inferno“ je Ron Hauard, dobitnik nagrade Oskar za najbolju režiju za film „Blistavi um“, a produkciju filma uradili su Brajan Grazer i Ron Hauard. Pored Henksa, u ostalim ulogama se pojavljuju Felisiti Džons, Omar Sija, Sidse Babet Knudsen, Ben Foster i Irfan Kan. Scenario potpisuje Dejvid Koup, a zasnovan je na istoimenom bestseleru priznatog autora Dena Brauna. Izvršni producenti filma su Dejvid Haustfolter, Den Braun, Ena Kalp i Viliam M. Konor.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=wDJFm3Pl0xM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Trejler filma „Inferno“

 

 

Film je sniman na stvarnim lokacijama u Firenci, Veneciji, Budimpešti i Istanbulu. S obzirom na povratak dvojica Hauard-Henks, kojima se ovog puta pridružuje snažna međunarodna glumačka postava, publika u bioskopima od 13. oktobra može da očekuje još uzbudljiviji i intrigantniji nastavak popularnog filmskog serijala, čija su prva dva dela na bioskopskim blagajnama zaradila 1,2 milijarde dolara.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na projekciju filma "Inferno" u petak 21.10.2016. godine u 19:40h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"INFERNO".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan prikazivanja projekcije, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}