Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma Argo

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma Argo“Argo” prati opasnu tajnu operaciju koja se odvijala iza kulisa krize talaca u Iranu, o kojoj istina decenijama nije bila poznata javnosti.

 

U filmu koji je zasnovan na istinitom događaju, jedan agent CIA osmišljava rizičan plan za oslobađanje šestoro Amerikanaca, članova ambasade Sjedinjenih Država, koji su se sklonili u kuću kanadskog ambasadora, kako bi izbegli posledice krvavog iranskog prevrata.

 

Ben Aflek, posle velikog uspeha filma “Grad lopova” (The Town) potpisuje režiju filma “Argo”.

Trejler filma pogledajte putem linka.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs vas, u saradnji sa distributerskom kućom TUCK, vodi na projekciju filma "ARGO" u petak, 18:10h. bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ARGO".

Rok za slanje mailova je sutra do 13h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Režija: Ben Aflek
Uloge: Ben Aflek, Alan Arkin, Brajan Krenston, Džon Gudman, Keri Biš
Žanr: Drama

 

 

 "Argo" i "Hipnotizer" od danas u bioskopima!

"Argo"

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}