Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “2 pištolja”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "2 pištolja"Oskarom nagrađeni glumac, Denzel Vošington i Mark Valberg, glavni su protagonisti akcionog filma “2 pištolja”.

Dva operativca našli su se u zajedničkoj misliji, ali problem u njihovom savezu je taj što nijedan ne zna za ovog drugog da je federalni agent na tajnom zadatku. Poslednjih godinu dana agent za narkotike, Bobi Trenč i agent obaveštajne službe, Markus Stigman, nerado su upućeni jedan na drugog.

 

Na tajnom zadatku, kao članovi narko bande, pokušavaju da osujete ovog drugog. Kada pokušaju da se infiltriraju u meksički narko klan, prava akcija počinje.

 

 

 2 pištolja

2 pištolja

  


2 PIŠTOLJA / 2 GUNS
Žanr: Akcioni
Trajanje: 109 min
Režija: Baltasar Kormákur
Scenario: Blake Masters
Uloge: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na besplatnu projekciju filma "2 pištolja". Projekcija je zakazana u petak, 20.09.2013. godine u bioskopu Tuckwood. Poklanjamo 3×2 ulaznice.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"2 PIŠTOLJA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}