Home

VESTI

Vodimo vas na premijeru filma “Pisac iz senke”

No Comments Film

Vodimo vas na premijeru filma "Pisac iz senke"Uspešni britanski pisac (Juan Mekgregor) koji piše u ime drugih, kao pisac iz senke, pristaje da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera Adama Langa (Pirs Brosnan).

 

Međutim, projekat kao da je uklet od samog početka. Da li će ono što otkrije pisac iz senke moći da izađe na svetlost dana? Snimljen je po knjizi britanskog bestseler pisca Roberta Harisa, “Duh”, o kojoj sam Haris kaže da je inspirisana likom i delom bivšeg britanskog premijera Tonija Blera.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa distibuterskom kućom MCF vas vodi na premijeru filma "Pisac iz Senke" u četvrtak, 20.maja. Delimo 2×2 karte. Pošaljite nam email na ulaznice at clubbing dot com sa vašim, imenom, prezimenom i brojem mobilnog telefona, a u subject obavezno upišite: "Pisac iz senke."

 

 
Vodimo vas na premijeru filma "Pisac iz senke"
Vodimo vas na premijeru filma "Pisac iz senke"
 
 
 
 
{xtypo_quote}Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject stavite ime filma, a u nastavku maila upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. Mail je potrebno poslati na ulaznice at clubbing dot com! Svaki mail, automatski dobija broj sa kojim učestvuje u izvlačenju.

Molimo vas da za jedan film/event pošaljete samo jedan mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko u istom periodu delimo karte za više muzičkih dešavanja ili filmova možete poslati po jedan mail za svako dešavanje.

Dobitnike karata obavestićemo mailom i sms porukom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom ili sms porukom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje karata od strane dobitnika, Internet muzički magazin Clubbing.rs, neće objavljivati spisak i imena dobitnika.{/xtypo_quote}