Home

VESTI

Vodimo Vas na najbolji britanski film

No Comments Film

najbolji britanski filmNajbolji britanski film prošle godine, “Akvarijum” dobitnice Oskara, Andree Arnold, od 6. maja naći će se na redovnom repertoaru multipleksa “Kolosej”.

Buntovna petnaestogodišnjakinja, Mija, živi u ruiniranom radničkom predgrađu i vežba hip-hop ples uz muziku sa majušnih zvučnika.Izbačena je iz škole, prijatelji je izbegavaju, a u sukobu je i sa majkom i sestrom. Njen život se menja kada, jednog dana, njena majka kući dovede novog dečka, Konora. Konor kao da obećava da će vratiti ljubav u njihove živote. 

 
Clubbing.rs, u saradnji sa distributerskom kućom MCF, vas vodi na film 6. maja u bioskopu Kolosej. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Akvarijum".

 

"Akvarijum" je moderna, intenzivna, oštra, na momente i duhovita priča o odrastanju. Ovaj film je premijerno prikazan na ovogodišnjem FEST-u.

 

 

 Scena iz filma "Akvarijum"

Scena iz filma "Akvarijum"

 

 

Za ulogu Mije Kejti Džarvis je nagrađena nagradom Britanskog nezavisnog filma za najbolju debitantkinju, a film “Akvarijum” dobio je i priznanje za najbolji britanski film prošle godine, kao i nagradu žirija u Kanu.

MegaCom Film najavljuje i film "Pisac iz senke" Romana Polanskog, koji će biti na repertoaru multipleksa "Kolosej" od 20. maja, kao i misterioznu švedsku  trilogiju "Milenijum", takođe na repertoaru "Koloseja" od 20. maja.