Home

VESTI

Vodimo vas na film “Uspon Mračnog viteza”

No Comments Film

Vodimo vas na film "Uspon Mračnog viteza"U naše bioskope stiže film “Uspon Mračnog viteza” (The Dark Knight Rises)!
 
Film „Uspon Mračnog viteza“ je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn. Osam godina nakon što je Betmen preuzeo odgovornost zbog zločina Dvoličnog, novi teroristički lider, Bejn, preuzima kontrolu nad najuticajnijim ljudima Gotama.

 

Mračni vitez je primoran da se vrati kako bi zaštitio grad ugrožen od neprijatelja.
 
Prvoklasnu međunarodnu ekipu predvodi dobitnik Oskara, Kristijan Bejl, reprizirajući dvostruku ulogu Brusa Vejna/Betmena. 

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa distributerskom kućom Tuck, zbog velikog interesovanja, ponovo vas vodi na film “Uspon Mračnog viteza”, ponedeljak 06.08.2012. godine, delimo 2×2 karte, bioskop Tuckwood, projekcija u 17:10h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"USPON MRAČNOG VITEZA".

Rok za slanje mailova je do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Pored Bejla, glavne uloge tumače Tom Hardi, En Hetavej, Merion Kotijar, Džozef Gordon Levit, Geri Oldman i Lijam Nison.
 
Premijera flma “Uspon Mračnog viteza”  zakazana je za utorak 24. jul u 20 časova u bioskopu Cineplexx,
a na redovnom repertoaru naših bioskopa film će biti od 26. jula!

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=8lqRcQ6GX-c|width=450|height=364{/mgmediabot2}

"Uspon Mračnog viteza"

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}