Home

VESTI

Vodimo nas na projekciju filma “Đangova osveta”

No Comments Film

Vodimo nas na projekciju filma "Đangova osveta"Đangova osveta započela je svoj put ka velikom platnu još pre deset godina kada je reditelj, Kventin Tarantino, počeo da razmišlja o glavnom liku filma. 

 

„Osnovna ideja priče bio je rob, koji postaje lovac na ucenjene glave“, objašnjava reditelj i dodaje.”Oduvek sam želeo da radim vestern i od svih, najomiljeniji su mi špageti vestern”.

 

Prema rečima Tarantina vesterni predstavljaju velika, majstorska oslikavanja dobra i zla i taj žanr odgovara njegovoj priči o robu koji, želi da spase svoju ženu sa ozloglašene plantaže.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK vas vodi na ovaj film. Projekcija je u sredu, 19.aprila u 20:15h, u bioskopu Tuckwood. Delimo 3×2 ulaznice.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FILM: DJANGOVA OSVETA".

Rok za slanje mailova je do 11h na dan projekcije, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Radnja filma „Đangova osveta“ je smeštena na jugu Amerike, dve godine pre početka Građanskog rata. Đango je rob, koga surova prošlost i iskustvo sa prethodnim vlasnicima dovodi licem u lice sa nemačkim lovcem na glave, dr Kingom Šulcem. 

 

Tarantino je, kao i uvek okupio najbolje glumce, Džejmija Foksa, Kristofa Volca, Leonarda Dikapria, Semjuela L. Džeksona, a u filmu se pojavljuje i Franko Nero, koji je davne 1966. godine igrao originalnog Đanga.

 

 

 Film "Đangova osveta"

Film "Đangova osveta"

  

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}