Home

VESTI

Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!

No Comments Film

Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!Podzemni svet: Krvavi ratovi na repertoaru domaćih bioskopa od 8. decembra! Od prvog filma „Podzemni svet“ o sukobu vampira i vukodlaka koji je zaintrigirao publiku širom sveta prošlo je četrnaest godina!

  

Kad je prvi film počeo da se prikazuje 2003. godine u bioskopima, niko nije mogao da pretpostavi da će upravo iz njega da se izrodi jedan od najdugovečnijih filmskih serijala 21. veka. Peti deo koji nosi naziv „ Podzemni svet: Krvavi ratovi“ naći će se od 8. decembrana repertoaru domaćih bioskopa.
  

Kao i u prethodnim nastavcima, glavnu ulogu tumači zgodna Kejt Bekinsejl koja se nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi rat sa vukodlacima. Najnoviji trejler koji najavljuje ovaj filmski hit, ali i transformaciju glavne junakinje možete pogledati ovde.

Nakon epske bitke u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ postoji mogućnost da se jednom zauvek okonča dugogodišnji sukob između vampira i vukodlaka. Radnja petog dela se nastavlja tačno gde se završila radnja filma „Podzemni svet: Buđenje“.  Vukodlaci su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osećaj svrhe i discipline. Marius pokušava na sve načine da se domogne Selene i njene krvi, koja može da ga učini najmoćnijim stvorenjem na Zemlji.

 

 

 Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!

Transformacija Kejt Bekinsejl koju niko nije očekivao!

 

 

Uz Kejt Bekinsejl u filmu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ glavne uloge igraju Teo Džejms, Lara Pulver, Tobias Menzies, Džejms Faulkner i Čarls Dense. Film je režirala Ana Forester, a scenario je napisao Kori Gudman prema priči čiji su autori Kajl Word i on.

Dosadašnja četiri nastavka akcione horor franšize „Podzemni svet“ na svetskim bioskopskim blagajnama zaradila su gotovo 500 miliona dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, „Podzemni svet: Buđenje“ koji je sam zaradio blizu 200 miliona dolara.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=My_MkuaZDn8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler filma „Podzemni svet: Krvavi ratovi

 

 

„Podzemni svet: Krvavi ratovi“ je prepun spektakularnih akcionih sekvenci i dosad najkvalitetnijih vizualnih efekata kada su ovaj žanr i serijal u pitanju. Fanovi širom sveta, pa i u Srbiji sa razlogom iščekuju ovu pravu filmsku poslasticu.