Home

VESTI

Sutra premijera filma Vulverin 3D

No Comments Film

Sutra premijera filma Vulverin 3D"Vulverin 3D" sutra će premijerno biti prikazan u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. U "Multipleksu Kolosej" film će se prikazivati u dva termina, od 18 i 21h, u bioskopima "Cineplexx Delta City", "Cineplexx Kragujevac Plaza" i "Arena Cineplex" u Novom Sadu u 20h, dok je u bioskopu "Vilin Grad" u Nišu "Vulverin 3D" na repertoaru u 20:30h.

    

Povodom premijere filma distributerska kuća MCF MegaCom Film će omogućiti fanovima da budu Vulverin na jedan dan.
  

Specijalni trening po pravilima Majkla Rajana, trenera Hjua Džekmena, biće organizovan u teretani "Muscle Planet Gym" u Beogradu 26. jula. Svi oni koji žele da pristvuju ovom treningu, treba da pošalju fotografiju svoje najbolje Vulverin poze na adresu [email protected] do četvrtka, 25. jula. Desetoro učesnika čije fotografije, odnosno poze, budu izglasane kao najbolje imaće priliku da dožive ovo jedinstveno Vulverin iskustvo. O pobednicima odlučuje tim MCF MegaCom Filma.

 

Hju Džekmen ponovo igra najpoznatijeg "X-Men" junaka, neuništivog Vulverina. Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine, a reditelj je Džejms Mangold (Hod po ivici, Neprilagođena, Identitet), dok su scenario pisali Oskarom nagrađeni Kristofer Mekveri (Dežurni krivci), scenarista Mark Bombak (Totalni opoziv) i Skot Frenk (Suvišni izveštaj).

 

 Sutra premijera filma Vulverin 3D

Sutra premijera filma Vulverin 3D

 

 

Ova epska avantura vodi Vulverina u savremeni Japan. U nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

"Vulverin 3D" na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći će se od 25. jula.

Dugo očekivani nastavak "X-Men" serijala konačno u domaćim bioskopima