Home

VESTI

Revija filmova Cinemania počinje 24. oktobra!

No Comments Film

Revija filmova Cinemania počinje 24. oktobra!Od 24. do 31.oktobra, u bioskopima Kolosej Multiplex (Beograd) i Arena Cineplex (Novi Sad), imaćete priliku da pogledate najbolje evropske filmove, filmove nezavisne produkcije, kao i najveće holivudske blokbastere.
 
U oba grada, CINEMANIA počinje u sredu 24. oktobra u 20 časova, projekcijom filma “Asteriks i Obeliks u Britaniji”. Najnoviji film o Džejmsu Bondu, “Skyfall” zatvoriće ovogodišnju reviju filmova CINEMANIA, 31. oktobra.
  

Publici će ukupno biti predstavljena 22 filma premijerna filma, što je 6 premijera više nego prošle godine. Filmovi će biti prikazani u ukupno 140 projekcija, od čega 82 u Beogradu i 58 u Novom Sadu. Od 22 premijerna filma,  12 će biti jedino prikazano na ovogodišnjoj Cinemaniji.

CINEMANIA tradicionalno predstavlja filmove renomiranih reditelja, kao što su Sem Mendes, Lase Halstrom, Rob Koen, Dejvid Ajer, Vilijam Fridkin, Ben Aflek i drugi. Od glumaca koji će obeležiti ovu reviju posebno ističemo Danijela Krejga i Havijera Bardema, Toma Hardija, Bredlija Kupera, Marion Kotijar, Džona Kjuzaka, Roberta De Nira, Emu Votson, Brusa Vilisa, Amandu Sejfrid, Metju Mekkonahija, Nikolasa Kejdža i druge.

 

 

 Revija filmova Cinemania počinje 24. oktobra!

Revija filmova Cinemania počinje 24. oktobra!

 

 

Trejlere svih filmova koji će biti prikazani na reviji filmova Cinemania, možete pogledati na YouTube kanalu TuckMovie.