Home

VESTI

Rat protiv narko kartela se nastavlja!

No Comments Film

Prvi film u Sikario serijalu reditelja Denisa Villeneuvea na brutalan nas je način upoznao s ratom protiv trgovine drogom na meksičko-američkoj granici. Od sledeće nedelje u bioskope dolazi drugi deo storije o Sikariju.

Za sad vam dajemo priliku da pogledate novi trejler  a sudeći po njemu, Sikario 2: Ratnik  će biti jednako brutalan i živopisan, bez previše ulepšavanja realnosti konstantnog rata američkih organizacija protiv meksičkih narko kartela. 

Benicio Del Toro se vraća kao tajni operativac Alejandro Gillick, a filmski partner mu je ponovno Josh Brolin, koji će reprizirati ulogu CIA agenta Matta Gravera. Obojica su uz Emily Blunt glumili u originalnom Sikariu iz 2015., a u nastavku će se ponovno naći usred nasilnog rata protiv droge na američko-meksičkoj granici.

Meksički narko karteli ovog puta osim droge u Ameriku švercuju i teroriste s ciljem da prouzrokuju haos u američkim gradovima. Gillick i Graver će pokušati da podstaknu  sukob između rivalskih kartela kako bi osujetili njihove planove za napade na američkom teritoriju.

Prvi Sicario je zaradio 85 miliona  dolara, čime je gotovo utrostručio uloženi budžet. Ipak reditelj Denis Villeneuve je odlučio odstupiti od nastavka. Stoga je režija drugog dela Sikario serijala pripala italijanskom reditelju Stefanu Sollimi, koji iza sebe ima odlične akcione  trilere A.C.A.B., Suburra, i jednako odličnu seriju Gomorrah.

Sikario2 : Ratnik  stiže u bioskope  19. avgusta 2018.

Link ka trejleru:

 

Tags: , ,