Home

VESTI

Prvi trejler za film “DEADPOOL AND WOLVERINE”

No Comments Film

MARVEL STUDIO OBJAVIO PRVI TREJLER ZA FILM “DEADPOOL AND WOLVERINE”. U bioskopima od 25 jula!

Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika….da budeš heroj veći od svih” – Marvel studio upravo je objavio najnoviji trejler za dugoočekivani nastavak franšize – DEADPOOL, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine.Nakon šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku gumac Rajan Rejnolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu. Reditelj filma Šon Levi koji je već sarađivao sa Rejnoldsom na filmu “Glavni heroj”, ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Dedpula i Vulverina. Na velikom platnu kao Vulverin vraća se voljeni australijski glumac Hju Džekman.

Ko je Deadpool? Pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici probali mnogo toga, ali u tome nisu u potpunosti uspeli. Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno odbojnim ožiljcima. Kako je sve išlo na lošu stranu, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo, pa je on u sebi stvorio još ličnosti sa kojima se često sukobljava.

Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled iskreirao je svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj – Deadpool.

Tags: