Home

VESTI

Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

No Comments Film

Povratak Mela Gibsona u velikom stiluNovi  film Mel Gibsona Zaštitnik  će premijerno biti prikazan u četvrtak, 15. septembra  u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center u okviru još jednog Men`s night događaja sa početkom u 20 časova,  a ulaznice su već u prodaji.
 

Mel Gibson je nekada bio jedan od najvećih zvezda na planeti, a davnih 80-ih i 90-ih godina nije postojala osoba koja nije bila zaljubljena u njega. 
  

Ovog septembra, za sam kraj leta, nam dolazi njegov najnoviji film koji će definitivno evocirati uspomene na glumca iz najboljih dana i probuditi staru ljubav u vama.

 

 

 Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

 

 

U filmu Zaštitnik, Gibson glumi bivšeg osuđenika Džona Linka čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u ,,igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Iz dosad objavljenih trejlera ne možemo da zaključimo zašto je Džon bio u zatvoru, ali je sigurno bio neki vid opasnog nasilja.

Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

 

 

 Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

 

 

Iako je Mel je imao težak period u poslednjih nekoliko godina, zbog donošenja nekoliko nepromišljenih odluka u svom ličnom životu , ovo bi mogao da bude novi početak njegove karijere, budući da se vraća žanru u kojem ga publika najviše voli.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=bepo8SdyZOo|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Zaštitnik // Mel Gibson // trejler #2

 

 

Dok se spremte za poslednji akcioni film ovog leta pogledajte najnoviji trejler filma koji u bioskope širom Srbije dolazi 15. septembra i spremite se za Zaštitnika.