Home

VESTI

Pogledajte trejler za Podzemni svet: Krvavi ratovi

No Comments Film

Pogledajte trejler za Podzemni svet: Krvavi ratoviNova filmska saga o vampirima i vukodlacima od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje!
 
Peti po redu nastavak filma Podzemni svet (The Underworld), nosi podnaslov Krvavi ratovi (Blood Wars), a naći će se od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje. Okosnica cele radnje je legendarni sukob vampira i vukodlaka, a verno je prikazan u novom trejleru. U glavnim ulogama se pojavljuju Kejt Bekinsejl i Teo Džejms, dok režiju potpisuje Ana Forester.
 

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci (likani) pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

 

 

 Pogledajte trejler za Podzemni svet: Krvavi ratovi

Pogledajte trejler za Podzemni svet: Krvavi ratovi

 

 

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi likanski (vukodlački) vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=My_MkuaZDn8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler filma „Podzemni svet: Krvavi ratovi“

 

 

Bioskopska publika će od 8. decembra u bioskopima saznati ko je pobednik u epskom finalnom obračunu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“.