Home

VESTI

Počinje Slobodna Zona

No Comments Film

Počinje Slobodna ZonaProjekcija dokumentarnog filma Ejmi svečano danas u 20 sati u Centru Sava otvara 11. izdanje filmskog festivala Slobodna Zona.
  
Veliko interesovanje publika je već pokazala za dobitnika Zlatnog medveda na ovogodišnjem Berlinalu, igrano-dokumentarni film Taxi Džafara Panahija, koji je rasprodat u Dvorani Kulturnog centra Beograda i u Domu omladine, kao i za film Mustang koji je takođe rasprodat u DKC-u.
  

I ove godine Slobodna Zona nagrađuje svoju publiku kroz konkurs na društvenim mrežama Facebook i Instagram Prepoznaj Slobodnu Zonu, tako što će podeliti dva puta po dve karte za sledeće filmove:

 

U Beogradu:
Oni osećaju da vatra gori
The Yes Men su revoltirani
Klub
Opasna dela
U Novom Sadu:
Kako prići slonu
Mustang

U Nišu:
Ovnovi
Sangailino leto

 

 

 Počinje Slobodna Zona

Počinje Slobodna Zona

 

 

KONCEPT KONKURSA:

Zastavice Slobodne Zone i nazivom filma za koje ćemo deliti ulaznice, postavljene su na par mesta u Beogradu/Nišu/Novom Sadu koja jesu ili su bila simbol slobodne zone, a sada su zanemarena, otuđena, uništena, ukinuta ili su mesto koje su sticajem okolnosti postala utočišta, a to im nije primarna svrha ili bili predmet kontroverzi.

Osobu koja prva tačno prepozna slobodnu zonu u komentaru obaveštavamo da je osvojila ulaznice i pozivamo da nam u inboksu/direct poruci pošalje podatke (tačno ime i prezime), kako bismo je obavestili o načinu preuzimanja karata.

Više informacija možete pronaći na društvenim mrežama i sajtu Slobodne Zone.

Vidimo se u Slobodnoj Zoni.