Home

VESTI

Početak godine u CineStar bioskopima: Pet Shop Boys, blokbaster sa Helen Miren i Dzilijen Andreson

No Comments Film

Za početak nove 2024. godine svi ljubitelji dobrog filma i kvalitetnih koncertnih projekcija uživaće u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG) uz koncertni snimak legendarnog benda Pet Shop Boys (31.01. i 04.02), CineFan događaj za film Pčelar (11.01) kao i uz raskošan blokbaster za sve generacije –  Bela golubica: Čudesna priča (11.01).

Već u četvrtak 11. januara  od 19h  održava se CineFan događaj za akcioni film Pčelar sa Džejsonom Stetamom, uz poklone za najsrećnije fanove! Film se prikazuje u “premium” formatima, sa maksimalnim ugođajem gledanja. – Nakon što se povukao iz “Pčelara”, tajne elitne organizacije, Adam Klej živi usamljeničkim životom. Međutim, kada je njegova starija komšinica prevarena sa tragičnim posledicama, on se vraća u akciju. Odlučan da traži pravdu za svoju komšinicu, otkriva mrežu smrtonosnih prevara koje je organizovala moćna organizacija koja cilja najugroženije u društvu. Dok se bori sa agentima, lopovima iz XXI veka, pa čak i sa sopstvenom zamenom u Pčelarima, njegova misija se pretvara u nešto veće – razotkrivanje sveprisutnog sistema korupcije koji preti društvu u celini.

Trejler: 

Film za celu porodicu, Bela golubica: Čudesna priča, stiže u CineStar bioskope 11.1. predvođen glumačkim legendama: Helen Miren i Džilijen Andreson.  Ovo je nova adaptacija bestselera, uzbudljiv film o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto. – Otkriva se priča o Džulijanu koji se bori da pronađe svoje mesto u društvu otkako je izbačen iz svoje bivše škole zbog lošeg ponašanja. Da bi promenila njegov život, Džulijanova baka mu konačno otkriva sopstvenu priču o hrabrosti tokom njene mladosti, kada ju je dečak zaštitio od smrtne opasnosti u Francuskoj okupiranoj od strane nacista. Njih dvoje pronalaze svoju prvu ljubav u zadivljujućem magičnom svetu koji su sami stvorili, dok dečakova majka rizikuje sve da ih zaštiti. – Ovo ostvarenje ima visoke ocene na IMDB-u, uz preporuke za sve generacije.

Trejler: 

CineStar i u 2024. godini nastavlja svoju tradiciju ekskluzivnih koncertnih snimaka na velikom platnu. Uskoro stiže koncert legendarnih Pet Shop Boys –  PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS LIVE! Pet Shop Boys svoju hvaljenu turneju najvećih hitova, Dreamworld, donose u CineStar na samo 2 noći: 31.januara i 4. febuara!  Snimljeni uživo u Royal Areni u Kopenhagenu, izveli su uzbudljiv performans sa raskošnim scenskim nastupom, punim pratećim bendom i očaravajućom vizuelnom pozadinom. Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, snimljen sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa, poput:  “West End Girls”, “It’s a Sin”, “Always on My Mind”, “Heart, “Domino Dancing” i mnoge druge… Ulaznice su već u prodaji na sajtu cinestar.rs

 

Tags: ,