Home

VESTI

Počelo snimanje filma “Doctor Strange”

No Comments Film

Počelo snimanje filma "Doctor Strange"Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je Studio Marvel najavio da je počelo snimanje filma „Doktor Strejndž“, u kome igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton.
 
Film, koji će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra 2016, režirao je Skot Derikson.
    

Film će se snimati na raznim lokacijama u svetu, uključujući London, Njujork, Hong Kong i Katmandu.

„Doktor Strejndž“ prati priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu, koji posle užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svet magije i alternativnih dimenzija. „Doktor Strejndž“ je najnoviji film iz treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. Cilj treće faze, tokom četiri godine i devet filmova, jeste da upozna publiku sa novim herojima i da nastavi avanture omiljenih likova.

 

 

 Počelo snimanje filma "Doctor Strange"

Počelo snimanje filma "Doctor Strange"

 

 

Zasnovan na liku iz Marvelovog stripa koji se prvi put pojavio u „Čudnim pričama“, u broju 110, jula 1963, Marvelov „Doktor Strejndž“ nastavlja linearnu priču velikih filmskih avantura ispričanih u filmovima „Iron Man“, „Neverovatni Halk“, „Iron Man 2“, „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“, „Čuvari galaksije“, „Osvetnici – Era Altrona“, „Antmen“, i novim filmovima „Kapetan Amerika – Građanski rat“, „Čuvari galaksije 2“ i „Tor: Ragnarok“.