Home

VESTI

Ovako počinje legenda o Drakuli

No Comments Film

OVAKO POČINJE LEGENDA O DRAKULI – DRAKULA: BUĐENJE ZLA U DISTRIBUCIJI BLITZ FILMA, USIDRAVA SE U VAŠE BIOSKOPE OVOG AVGUSTA.

Demeter na pučini, bez kopna na vidiku. Prevozi privatne sanduke, nepoznatog sadržaja.

Zlo je na brodu. Moćno zlo.

Drakula: Buđenje zla  u distribuciji Blitz filma, usidrava se u bioskope 24.08. kao zastrašujuća horor adaptacija jednog od najmračnijih poglavlja Brema Stokera kroz ruku nadarenog reditelja Andrea Ovredala.

Jeziva priča o legendarnom biću, od koga se već od davnina ledi krv u žilama, vraća se na velika platna u horor spektaklu koji će vam uliti strah u kosti.

Ovo ostvarenje donosi revolucionaran pristup legendarnom romanu “Drakula”, proživljavajući strahote Demetera, trgovačkog broda čija je sudbina bila zapečaćena. Unajmljen da preveze tajanstveni teret – pedeset neoznačenih drvenih sanduka – brod Demeter je 1879. godine započeo svoje putovanje, od Rumunije do Londona ali ono što je trebalo da bude rutinska plovidba ubrzo se pretvorilo u košmar za posadu.

Svake noći, neizreciv strah nadvija se nad brodom, dok ga tamne sile opsedaju i terorišu putnike. Andra Ovredal donosi suptilnu napetost i jezive prizore dok se posada broda bori za opstanak usred nemilosrdnog stvorenja, žednog krvi. Ovo okeansko putovanje pretvara se u pakao na vodi, a svaka noć donosi novi talas horora.

Sjajna glumačka postava uključuje Džona Brionesa, Stefana Kapičića, Nikolaja Nikolajeva, Vudija Normana, Martina Furulunda, Nikola Pasetija i Krisa Valija, dok su scenario pisali Bragi F. Šut i Zak Olkvič.

Pripremite se da zakoračite u svet tame i suočite se sa najdubljim strahovima.

Kupite svoje ulaznice online ili na blagajnama bioskopa i spremite se za horor iskustvo koje će vas progoniti i nakon što se svetla ponovo upale.

 

 

Tags: