Home

VESTI

Otvaranje bioskopa Arena Cineplex, NS

No Comments Film

Otvaranje bioskopa Arena Cineplex, NS

Svečano otvaranje bioskopa "Arena Cineplex" u Novom Sadu dogodiće se u sredu, 29. decembra, u 20 časova, kada će pred novosadskom publikom premijerno biti prikazan i film „Montevideo, Bog te video“, u režiji Dragana Bjelogrlića.

Arena Cineplex renovirana je tokom 2010. godine u skladu sa najnovijim svetskim standardima. Poseduje šest vrhunski opremljenih sala ukupnog kapaciteta od skoro 1000 mesta.

 

Sve sale su opremljene projekcionom tehnikom poslednje generacije, luksuznim sedištima kao i sistemima za klimatizaciju. Novi Sad je dobio i prvu salu u Vojvodini sa 3D Dolby Digital tehnologijom koja omogućava vrhunski doživljaj 3D fimova.

Na repertoaru Arene Cineplex svakodnevno će biti preko petnaestak različitih filmova, koji će se prikazivati u skoro četrdeset projekcija tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji.

 

 

Svečano otvaranje bioskopa Arena Cineplex u Novom Sadu

Svečano otvaranje bioskopa Arena Cineplex u Novom Sadu

Premijerom domaćeg bioskopskog hita, filmom "Montevideo, Bog te video",  biće ozvaničen početak rada bioskopa Arena Cineplex, na koji se sa nestrpljenjem čekalo u  Novom Sadu i u Vojvodini.

Film koji govori o fudbalskim junacima iz 1930-te godine je sniman u produkciji kuće Intermedia Network. Režija je poverena Draganu Bjelogrliću, a scenario za film je pisao Srđan Dragojević uz asistenciju Ranka Božića. Scenario je rađen po motivima knjige „Montevideo, Bog te video“ našeg poznatog sportskog novinara Vladimira Stankovića.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rUXw4Fyx1ho|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Novi bioskop Arena multipleks – Novi Sad
 

Pored afirmisanih glumačkih imena kao što su Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Milutin Karadžić i ostali, film u prvi plan ističe nova, mlada lica domaćeg glumišta.

Među onima koji tumače glavne uloge su Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Danina Jeftić, Viktor Savić i drugi.

 
Otvaranju Arena Cineplexa će u društvu mnogobrojnih zvanica prisustvovati autori i protagonisti ovog filmskog ostvarenja.