Home

VESTI

ORIGINALNI HOROR “NOĆNO KUPANJE” U BIOSKOPIMA OD 4. JANUARA

No Comments Film

Producenti koju su redefinisali žanr, prilagodili ga potrebama savremene bioskopske publike i njihovim velikim očekivanjima, zadržavajući suštinske kvalitete horor filmova, na samom početku 2024. godine predstavljaju nam ostvarenje kakvo su fanovi dugo čekali!

Od 4. januara, u bioskopskim salama zaronićemo u tamu u kojoj vladaju teror i demoni, gde će samo najhrabrniji moći da se suoče sa filmom „NOĆNO KUPANJE“ (NIGHT SWIM).

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst.

O FILMU:

Nema trčanja. Nema ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema plivanja po mraku. 

Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhaus, ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler NOĆNO KUPANJE. 

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst. U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa. 

NOĆNO KUPANJE (NIGHT SWIM)

U bioskopima od 4. januara 2024.
Režija: Bryce McGuire
Uloge: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren
Žanr: horor, triler
Scenario: Bryce McGuire, Rod Blackhurst
Producent: James Wan, Jason Blum
Izvršni producenti: Michael Clear, Judson Scott, Ryan Turek

Trejler filma:

Od četvrtka 4. januara film će biti na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurosinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sutjeska (Čačak), Kulturni centar (Jagodina), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Turistička organizacija (Zlatibor), Kulturni centar (Čajetina), Javna biblioteka (Doljevac), Kulturni centar (Drainac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

 

Tags: