Home

VESTI

Omladinski festival Pogledaj me 2.0

No Comments Film

Omladinski festival Pogledaj me 2.0Drugu godinu za redom, festival Pogledaj me istražuje, inspiriše, podržava i nagrađuje kreativnost, upornost, hrabrost i pozitivno razmišljanje.

Kao i prošle godine, festival raspisuje konkurse za kratke video radove, ali ovoga puta u okviru pet selekcija. 

 

Pored tri prošlogodišnje – Moj pokret, Moje mesto i Moje delo – tu su i selekcija Snimaj promene koja se bavi omladinskim aktivizmom i selekcija Moja vibracija namenjena snimanju muzičkih video spotova.

Prijavljeni radovi će biti prikazivani na sajtu festivala i u omladinskim kulturnim centrima. Pobednici selekcija i najbolji rad po mišljenju publike dobiće vredne novčane nagrade.

 

 Omladinski festival Pogledaj me 2.0

Ove godine, u programu festivala naći će se i brojna predavanja, radionice kreativnih veština, tribine sa poznatim ličnostima, interaktivne ture i obilasci, kao i projekcije prijavljenih radova i diskusije.

Organizator festivala je Fakultet za sport i turizam tims. iz Novog Sada sa partnerima NVO Građanske inicijative iz Beograda i Studentskim kulturnim centrom iz Novog Sada. Festival su podržali i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, Raiffeisen banka i novine 24 sata.

Konkurs za dostavljanje radova traje do 29. aprila, a glasanje i prikazivanje radova do 15. maja. Više informacija možete pronaći na na www.pogledajme.net i www.facebook.com/pogledajme