Home

VESTI

Novo Tarantinovo remek delo!

No Comments Film

Novo Tarantinovo remek delo! Novo Tarantinovo remek delo od 7. januara dolazi u domaće i svetske bioskope.

PODLIH OSAM je jedan od najočekivanijih filmova naredne godine i dolazi na njenom samom početku. Ovom prilikom Vam predstavljamo ekskluzivne i po prvi put vidjene fotografije iz ovog filma. U celom nizu fotografija Tarantino predstavlja svoje glavne likove, a uz upečatljive portrete omražene osmorice objavljena je i poneka fotografija sa snimanja.

 

Fotografije otkrivaju i ponešto od osobina glavnih likova, a nazire se teška, moglo bi se reći i nasilna atmosfera filma. Film je do sada privukao popriličnu količinu pažnje, a ove fotografije će sigurno dodatno pojačati uzbuđenje publike i Tarantinovih obožavatelja.

 

 

 "PODLIH OSAM " ćemo gledati u bioskopima od 7. januara

"PODLIH OSAM " ćemo gledati u bioskopima od 7. januara

U glavnim ulogama podlih  koje možete videti na fotografijama su Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Majkl Madsen, Tim Rot, Volton Gogins i  Brus Dern.

 

Radnja filma smeštena je šest ili osam ili pak dvanaest godina nakon Građanskog rata u SAD-u. U središtu je poštanska kočija koja se probija kroz zimski krajolik Vajominga. Putnici na kočiji su lovac na glave Džon i njegova Dejzi koji jure prema Red Roku, gradu u kojem će Džon privesti Dejzi pravdi. Putem susreću nekoliko neobičnih likova i usput upadaju u snežnu oluju, a hoće li stići do Red Roka ostaje nam da vidimo.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=r3hTOmyDNmY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

HATEFUL EIGHT