Home

VESTI

Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmu

No Comments Film

Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmuNakon letnje pauze, Dom omladine Beograda nastavlja sa nedavno započetim programom "Moj film je bolji od tvog", namenjen filmskim entuzijastama, pasioniranim gledaocima, poznavaocima trivije i svima onima koje zanima film.

   

Tema za septembar je STRIP NA FILMU, a snage če odmeriti: Andrijana Vešović alias Zombijana Bones – strip crtačica, Pavle Zelić – pisac i scenarista i Milan Jovanović – urednik u izdavačkoj kući Darkwood.
 

Svakog meseca u Domu omladine Beograda u okviru progama "Moj film je bolji od tvog" različiti gosti odgovaraju na po pet pitanja voditelja. Svaki gost ima po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj boduje svaki odgovor, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Gost koji osvoji najviše bodova je pobednik. U slučaju nerešenog rezultata, dva izjednačena gosta idu u tie-break, dobijaju blic-pitanje a publika glasanjem određuje ko je dao ubedljiviji odgovor.

 

 

 Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmu

Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmu

 

 

Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film. Dobrodošli u filmski ring Doma omladine Beograda!

Autori i sudije: Sofija Vuković, Miloš Petrik i Miloš Cvetković.

5 pitanja o filmu / 3 gosta / 2 minuta za odgovor / 1 pobednik

MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #5
Sreda, 28. septembar 2016. u 19:00
Klub Doma omladine Beograda

Ulaz slobodan!