Home

VESTI

Mel Gibson na ivici zakona i razuma

No Comments Film

Mel Gibson na ivici zakona i razumaVeliki povratak jednog od najboljih holivudskih glumaca u akcionom trileru Zaštitinik.
  
Glumac Mel Gibson, koji je ove godine napunio 60 godina, poznat po kultnim filmovima Pobesneli Maks i Hrabro srce, zapažen i kao reditelj filma Stradanje Hristovo, ne prestaje da nas iznenađuje. Ovaj put nakon četvorogodišnje pauze, 15. septembra ga možemo videti u akcionom trileru Zaštitnik, kao bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge.
  

Džon koji se donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

Reditelj filma Žan-Fransoa Riše, poznat po filmu Državni neprijatelj br.1,  o radu sa Gibsonom otkriva: “Za mene, Mel Gibson je jedan od najvećih filmskih stvaralaca – on je na mojoj top listi reditelja zajedno sa Majkl Manom. Pa ipak, nikada se nije mešao u moj rad i to cenim.”

 

 

 Mel Gibson na ivici zakona i razuma

Mel Gibson na ivici zakona i razuma

 

 

Pored Gibsona, u  filmu igraju i  Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.
 
Zaštitnik u bioskope stiže 15. septembra, a ekskluzivnom insertu moći ćete da pogledajte delić onoga što vas čeka u ovom opakom i napetom trileru.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rHhMYc2UDFU|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Zaštitnik // Insert iz filma // u bioskopima od 15. septembra