Home

VESTI

Matt Damon je ponovo “Jason Bourne”

No Comments Film

Matt Damon je ponovo "Jason Bourne"Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo prvi trejler filma "DŽEJSON BORN" (JASON BOURNE), koji stiže iz studija Universal a u našim bioskopima će se naći 28. jula ove godine.
  

Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna, a Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći“ i „Bornovog ultimatuma“, pridružuje se Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.
  

U "Džejsonu Bornu", Dejmonu će se pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

 

 

 Matt Damon je ponovo "Jason Bourne"

Matt Damon je ponovo "Jason Bourne"

 

 

DŽEJSON BORN (JASON BOURNE)
U bioskopima od 28. jula 2016.

Režija:Paul Greengrass
Uloge:Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones
Žanr: akcioni triler
Studio: Universal

Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći“ i „Bornovog ultimatuma“, ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

U „Džejsonu Bornu“, Dejmonu će se pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

 

Pogledajte trejler filma koji će puniti bioskopske sale ovog leta:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mESZWLPxIgE|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DŽEJSON BORN (JASON BOURNE) – trejler A