Home

VESTI

“Mapetovci… ponovo!”

No Comments Film

"Mapetovci... ponovo!"Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je počelo snimanje Diznijevog filma „MAPETOVCI… PONOVO!“ u Londonu.
  
Filmska ekipa koja stoji iza proslavljenog filma „Mapetovci“ iz 2011. godine ujedinila se u potpuno novoj avanturi o našim omiljenim Mapetovcima. Riki Džarvejs, Taj Barel i Tina Fej pridružuju se Kermitu, Mis Pigi, Volteru i celoj ekipi Mapetovaca (uz pojavljivanje slavnih ličnosti)
  

Diznijev film „Mapetovci… ponovo!“ odvešće celu ekipu na svetsku turneju, gde će nastupati u rasprodatim salama u nekim od najuzbudljivijih evropskih destinacija, uključujući Berlin, Madrid i London. Ali haos će pratiti Mapetovce jer će se nesvesno uplesti u internacionalne kriminalne aktivnosti koje predvodi Konstantin – najveći svetski kriminalac i Kermitov klon – i njegov podli pomoćnik Dominik, poznatiji kao Broj Dva, koga igra Riki Džarvejs, tvorac „Dereka“ i serija koje su osvojile Zlatni globus i Emi: „Ofis“ i „Statisti“.

 

 

 "Mapetovci... ponovo!"

"Mapetovci… ponovo!"

 

 

U filmu igraju i dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica i scenaristkinja, Tina Fej („30 Rock“, „Opasne devojke“, „Noć za pamćenje“), u ulozi Nađe, žestoke čuvarke zatvora i dobitnik Emija, Taj Barel („Moderna porodica“) u ulozi agenta Interpola, Žan Pjera Napoleona.

Film će se snimati u Londonu i Holivudu, kao i u čuvenom Pajnvud Studiju, izvan Londona.